Adviesgesprek

BOEK NU EEN ADVIESGESPREK

Wilt u weten welk matras het beste bij uw klachten en lichaam past of vind u het lastig om een goed matras aan te schaffen? Plan dan een vrijblijvend telefonisch afspraak met een van onze matras specialisten.

1/3 van u leven , slaapt u op een matras, het is een van de belangrijkste aankopen. Heel veel mensen hebben pijn en klachten tijdens het slapen of worden niet uitgerust wakker.

U kunt veel informatie vinden via internet maar zonder specifieke kennis is het lastig om te bepalen welk matras het beste bij uw lichaam en klachten past. Bij Totaalmatras.nl geloven wij erin dat er niks boven persoonlijk advies gaat.

Na het invullen van u gegevens zal een expert op de dag en tijdstip wat u heeft aangeven contact met u opnemen, zodat u de deur niet uit hoeft en u voorzien van juiste advies en dat geheel vrijblijvend is. Om een afspraak in te plannen kan dat via info@totaalmatras.nl, het live chat of telefonisch via +31 6 186 932 90. Daarnaast is het ook mogelijk om via de kalender hieronder een datum te reserveren.

BOEK NU EEN ADVIESGESPREK